Razgrad
 
Изглед от Разград

Разградлии живеещи в чужбина

Сунай и Тюркан Памук - местожителство Канада

инфо: Родени сме в Разград през 1974-та и 1976-та година. Сунай завърши средното си образование в ОУ “В. Левски”. Аз учих до 7-ми клас в ЕСПУ “В. Коларов”, а по-късно в МГ “Акад. Н. Обрешков”. В момента живеем в град Алберта, Канада, но все още с приказните си детски спомени от Разград. Сунай работи като оператор в голяма канадска компания, която обслужва петролните помпи в северната част на страната. Аз съм служител в държавна канадска банка. Имаме дъщеря на година и половина. Тя се казва Туана.

за Разград: Краси, благодарим за сайта, който си направил. Чрез него имаме възможност да се видим и чуем с приятели и дори да се сприятелим с други хубави хора от Разград. Много се радвам, че можем да научаваме новини от Разград. Приятно ни е да видим как нещата се устройват по по-добър начин и че има успехи в спорта и живота на града. Мечтаем един ден пак да бъдем в топлия си, уютен, малък, но красив Разград!
Който желае да се свърже с нас може да го направи на Email: turkanpsunay@yahoo.com

Искра Пенчева - местожителство Австрия

iskra_penchevaинфо: Родена съм на 30 октомври 1952 г. в гр. Разград, България. Завърших английска гимназия в Русе. От 1971 до 1973 г. изучавах румънски и испански език в Университета в Букурещ. През 1978 г. завърших английска филология в СУ "Климент Охридски". Работила съм в ТВ център - Русе, като редактор е в СП "Реклама" и преводачка от румънски, английски и испански език. От 1997 г. съм австрийски поданик. Сътруднича на Каритас, на Международната организация за емиграция, Kummernummerinternational и Аmnesty International.

за Разград: Родена съм в Разград. Там съм прекарала най-хубавите си години и пазя от тях най-скъпи спомени. В Разград срещнах първата си ученическа любов.

Мехмед Метинов - местожителство Холандия

memed_mehmedovинфо: Живея в Холандия от 2000 година. Работя във фабрика за хидравлични цилиндри. Надявам се възможно най-скоро нашата малка държавица да се оправи.

за Разград: Разград е толкова красив град! За да си остане такъв трябва да се пази!

 

Мартин Асенов - местожителство Германия

martin_asenovинфо: Роден съм в Разград. Средното си образование завърших във "Васил Левски". Напуснах града с първата емигрантска вълна. Живея в Германия от 12 години, немски гражданин съм. Работя в частна фирма, където отговарям за качеството на продукцията. Семеен.

за Разград: Не съм забравил Разград и го обичам. Малък град в който хубавите хора се знаят. Много успехи и поздрави на Razgrad.hit.bg

 

Деян Дончев - местожителство САЩ

dido_bassинфо: От 1999 година съм в САЩ.

за Разград: Напоследък имах възможност да посетя доста интересни места на планетата като Ню Йорк, Чикаго, Рино, Вирджиния бийч, Крит, Дубай, Лисабон, Рим, Неапол, Венеция, Словения и др. Въпреки това установих, че се чувствам най-добре в Разград. Най-готините хора, които познавам са от този град. Това което ме дразни е, че чувам как разни известни личности тероризират населението. Целият свят се е вдигнал срещу терористите, но не и България. По мое мнение всички крадци, сводници, мутри и т.н. трябва да се третират като терористи и да се преследват до дупка. Ако правосъдието не може да се справи с тях да си ходи, народа сам ще се справи.

Пожелавам на Разград да се превърне в българската зона без престъпност! Поздрави на всички и успех на сайта!

 

 

Ако имате желание да присъствате на тази страница, изпрате на Email следното:

  1. Снимка
  2. Име и фамилия
  3. Кратка автобиографична информация - възраст, настоящо/ предишно местожителство, занимание
  4. Мнението ви за град Разград в сбит текст.