Razgrad
 
Изглед от Разград

Актуално

Да помогнем на Ники да се върне към живота

120Месец след неприятния инцидент (чети по-долу) Николай Антонов все още се намира в тежко физическо и психическо състояние. Необходими са му ежедневни терапии и продължително лечение.

По идея на наш съгражданин, в момента живеещ в Германия, беше разкрита банкова сметка за набиране на средства за подпомагане на най-бързият бял мъж на планетата, световен шампион, достоен разградлия, посланик на страната в спортния свят Николай Антонов.
Ще оценим по достойнство всеки лев, заделен от личните ви спестявания в тежката икономическа ситуация!

Набраните средства могат да се теглят само от двамата поръчители (Красимир Николов – автор на www.razgrad.hit.bg и инж. Иван Иванов – собственик на фирма Silence). Същите ще предоставят сумата на Николай Антонов при изрична уговорка за начина по който ще бъде използвана. Всички плащания ще бъдат придружени с документи и представени на тази страница. Основното направление ще бъде лечение и възстановяване. На тази страница ще бъде публикуван и обновяван списък с имената на дарителите и съответните суми.

Коментари относно инициативата можете да правите във Форума.

Дарения в лева
Банка Първа източна международна банка
Банков код 47074600
No на сметката 5000068308
Дарения във валута (всички валути)
Bank name First East International Bank
Address 81-83, T. Aleksandrov boul. 1504 Sofia, Bulgaria
Swift code FEIBBGSF
Chips UID (USD only) 310979
Bank code 47074600
Account No 5000068308

Николай Антонов посегна на живота си

Николай Антовнов

Световният шампион по лека атлетика Николай Антонов направи опит за самоубийство към 11 часа в събота в дома си. 35 годишният лекоатлет си преряза вените и се намушка с нож в областта на корема. Той бил намерен от баща си и веднага откаран в болницата, където е опериран по спешност. Вчера преди обяд Антонов е дошъл в съзнание и състоянието му е било стабилизирано. Според медиците, въпреки прерязаните вени, сухожилията на китките не са засегнати. Прободната рана в корема му обаче е сериозна, засегнат е черния дроб.

Вероятната причина Антонов да посегне на живота си е дълбоката депресия в която е изпаднал през последните дни. Само преди седмица приятелката на шампиона Милена Иванова го дари с дъщеря. Според негови близки, Николай дължи значителна сума пари, която не може да върне.

 

Николай АнтовновСлед прекратяване на активната си спортна кариера, Николай Антонов прекара няколко години в София и Русе, където често сменя заниманието си. Преди две години той се завърна в Разград и започна малък семеен бизнес. По неизвестни причини самият той взе решение да прекрати заниманието си остана безработен. За кратък период беше преподавател по лека атлетика в разградско училище. Получи изгодно предложение за треньорска работа в Турция, но не го прие.

Не е тайна, че през последните месеци Антонов посегна към дрогата и за известен период беше доста “хлътнал”. Според приятелката му Милена, от 1 месец той е “чист”. Името му влиза за втори път в полицейската хроника през тази година. През април Николай бе пребит и из Разград се заговори, че дължи пари за дрога.